Zámbó Krisztián

A X-Faktor műsorvezetője kicsit sem túloz mikor azt mondja valóra válthatod az álmod. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni.


Zambo Krisztian Var Meg Ram

Zámbó Krisztián Meat Loaf bőrébe bújt a legutóbbi Sztárban Sztár.

. Zámbó Krisztián is megosztotta a felvételeket amin gyújtogatások. Bár öröksége egy részéről lemondott öccsei javára így is milliós vagyon és édesapja híres Jimmy-001-es rendszámú. A szerelmével Zsuzsikával a Nyerő párosban versenyző énekessel korábban előfordult hogy a színpad elé csúnyított mivel a szapora éppen a fellépése előtt jött rá Zámbó Jimmy legidősebb.

Akkor arra hivatkozott Jimmy fia. Ezzel a csodálatos dallal szeretnénk tisztelegni azért amit adtál nekü. Zámbó Krisztián egykori menyasszonya korábban is szép számmal kapott bókokat követőitől de amióta bejelentették hogy külön utakon folytatják az életüket Zsuzsi feltűnően sok lájkot és széptevő kommentet kap a képei alá.

Mivel a fiú főként az édesapjára hallgatott évekig nem tudta mihez kezd majd nélküle. Zámbó Krisztián jelenleg egyedül él így egy ember számára kell csak bevásároljon de még így is olyan árak vannak hogy ledöbbent. A produkció alatt egyébként táncosnőként segítette Zámbót a kedvese Takács Zsuzsika is.

Ha még nem is gyógyultak be teljesen a lelkén keletkezett sebek. Viszont sorra jönnek a friss közös fotók a volt párról ami persze nem feltétlenül jelent bármit is de ahhoz elég. Zsuzsikát a követői faggatták a párkapcsolatáról.

Nagyon sokan vagytok akik mellettem álltok és nagyon kedvesek vagytok. 20 év telt el azóta hogy elmentél és még mindig emlékszünk rád soha nem feledünk el. Zámbó Krisztián elvesztette nagyon jó barátját Zsoleszt Forrás.

Először úgy tűnt Zámbó Krisztián kifejezetten jól viseli hogy több mint tízéves párkapcsolata zátonyra futott. Egy évtizeden át volt szerelmes ugyanabba a csinos nőbe az énekes de Zsuzsival mégis szakítottak. Zámbó Jimmy legidősebb fia megígérte hogy ki fog menni ahhoz a horgásztóhoz ahol gyakran együtt pecázott Zsolesszel.

1 day agoA mostanság a TV2-n látott Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat felbontották az eljegyzésüket. Vágólapra másolva Link másolása. Nem tagadja megviselte a szakítás Zámbó Krisztiánt aki a Zsuzsikával való szétválásuk után sokáig nem találta önmagát.

És talán fogok végre halat is. Zámbó Krisztián Hivatalos Oldala. Zámbó Krisztián most esett át a holtponton nehéz időszakon van túl.

1 day agoNemrég bombaként robbant a hír hogy Zámbó Krisztián hosszú párkapcsolatának végleg vége. Mostanra azonban már sokkal jobban érzi magát. Zámbó Krisztián a színpad elé csúnyított Fotó.

Amellett hogy 40 pontot kapott a zsűritől poénokra is. Az eredeti klipet vitték színpadra amelyben Meat Loafot szörnynek maszkírozták. Nehezen viseli szakítását Zámbó Krisztián de úgy érzi lassan kezd jobban lenni.

Bocsi a trágár beszédért de kibuktam - írta. Sokaknak feltűnt hogy nem oszt meg Krisztiánnal közös. A legrosszabb időszakomban ment el mondta szomorúan Krisztián aki alig volt húszéves a tragédia idején.

14 hours agoZámbó Krisztián volt kedvesével történt szakítás óta foglalkoztatja a rajongókat hogy tényleg- vége-e a kapcsolatnak. Miller Dávid elárulja miért érdemes jelentkezni 2022-ben az X-Faktorba. Vámpírként éltem a szakítás után.

Zámbó Krisztián édesanyja is Amerikában van ahol drámai lett a helyzet a május 25-én történt tragédia következményeként amikor a 46 éves George Floyd életét vesztette miután egy rendőr hosszú perceken keresztül térdelt a nyakán. A mai nap estem át ezen a holtponton amikor egy tizenegy éves kapcsolatnak vége szakad. Mindketten nagyon kötődünk a családtagjainkhoz de Krisztiánnal most már mi ketten is egy külön családot alkotunk ezért a szentestét mindig.

Esküvőre készültek most már az Instán sem követik egymást - Válságban a magyar énekes kapcsolata. Ezalatt az idő alatt minden szentestét együtt töltöttek és a mostanit is alig várják már. Egy igen kínos történet látott napvilágot Zámbó Krisztiánról.

Adásában ahol az Id Do Anything For Love című számot énekelte el. Ki fogok menni és ott leszel velem a szívemben bratyeszom. A szakításban nem játszott szerepet harmadik fél nem veszekedve váltak külön egyszerűen már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik.

49604 likes 26169 talking about this. Tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra hogy újra összejöjjenek. Ezen persze nincs mit csodálkozni hiszen jól felismerhető a profilján az az akarat hogy megmutassa a világnak a szakítás után is van élet.

Zámbó Krisztián és szerelme Takács Zsuzsi már 11 éve alkotnak boldog párt. Ő volt az aki a menyasszonyával Zsuzskával ellentétben először megszólalt megerősítette a szakításuk hírét mi több határozottan kijelentette hogy már biztosan nem fognak kibékülni. A bejegyzés megtekintése az Instagramon.

Válságba került Zámbó Krisztián és menyasszonya Takács Zsuzsika kapcsolata pedig már az esküvőt tervezték. Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL. Zámbó Krisztián hivatalos oldala.


Zambo Krisztian Edesem Official Image Clip Clip Instagram Playlist


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas Talk Show Jimmy Scenes


Zambo Krisztian Psd Meg Nem Veszithetek Official Hd Studio Video


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas


Pin By Zita Samu On Jimmy Jimmy Novelty Minden


Pin On Egyeb


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog


Herceg Feat Curtis Mi Amor Official Music Video


Icykle Vaathi Mission Vaathi Raid Official Master Remix Thalapathy Vijay Anirudh Lokesh Youtube Remix Mission Groom Dress Men


Lark Player مشغل موسيقى Mp3 و يوتيوب مجاني Music Is Life Music Dido


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El


Az X Faktor Miatt Ugrottak Egymasnak Zambo Jimmy Fiai


Pin On Celeb


Nalunk Forgatott Az Edes Elet Zambo Krisztian Kiprobalta A Felnott Balett Orainkat Movie Posters Movies Poster


Zambo Krisztian


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs


Zambo Krisztian Gyere Gyere Gyorsan Music Is Life Singing Life

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel